Lite humor i bedrövelsen

Publicerat: 16 december, 2016 i På svenska
Etiketter:,

Det politiska läget i Österbotten och Finland överlag har väckt en hel del ilska och irritation bland oss medborgare. Vi har en statsminister som är en fd företagledare och försöker driva landet som en företagsledare och det går lite mindre bra. En fullständigt inkompetent regering som är totalt likgiltig inför grundlagar, språklagar och andra tidigare stiftade lagar medan de kör sitt eget race. Det racet består av svågerpolitik, regionalpolitiskt maktmissbruk, ignorera minoriteter och flyktingar samt ta från dom fattiga och ge till dom rika

Är man journalist på det statliga YLE får man finna sig att i att inte undersöka eller skriva något negativt om de som är ansvariga för detta misslyckade styre av vårt land. Skulle någon ändå göra sig skyldig till att ens försöka får man finna sig i personligt och osakligt spam/hatmail från vårt lands statsminister. Har man som journalist ännu inte fattat att ställa sig i ledet efter det får man gärna säga upp sig. Vilket två journalister redan har gjort.

Så självständighet nästa för Österbotten? Realistiskt kanske inte men de som har gjort den här sidan har gjort det med humor och det kan man behöva i den här bedrövelsen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s