Namnändringen

Publicerat: 25 oktober, 2015 i Swedish
Etiketter:, , ,

Varning!!!: Detta blogginlägg är skrivet på det lingvistiska missfostret bloggska. Att fortsätta läsa kan leda till att ni vaknar upp imorgon och inte längre kan svenska ;-P.

This migh have been a bad joke men hursomhelst så kanske nån har lagt märke till att jag bytt namn på bloggen. En av tankarna bakom mitt bloggskrivande är att öva och upprätthålla mina språkkunskaper i de tre språk jag kan; svenska, engelska och finska. Och jag har tre bloggar hos Blogspot på tre olika språk, en del är mer underhållna, andra mindre, samt kunskaperna varierar på samma sätt.

Hursomhelst har jag hittills parallellskrivit mellan den svenska bloggen där och den här. Men eftersom den här bloggen har  mest läsare tänkte jag börja copy-pasta mellan alla bloggar och den här. Så det blir en blogg på tre språk, därav den nya titeln. Jag skulle gärna kunna ta lite konstruktiv kritik för mina finska skriverier som nog saknar en hel del grammatikaliskt.

Och det finns en sak som stör mig enormt här i WordPress, etiketter och kategorier. En struntsak egentligen men har man skrivit i snart 10 år med att helt vara utan eller bara ha etiketter så är det lite svårt att först hitta på en kategori som beskriver det man skriver mer övergripande och sen hitta på en massa detaljerade beskrivande ord under etiketter som folk kan söka på. Så nu gör vi så här, de etiketter som jag skriver i samma blogginlägg på Blogspot hamnar också här som samma etiketter. De enda kategorierna jag i fortsättningen kommer att använda är: Swedish, English & Finnish. Där var den hemska bloggskan igen, jag använder ord på engelska som finns på svenska ;-P.

Sen vet jag att jag lider av bloggtorka så man kanske inte ska vänta sig alltför aktivt bloggande från min sida men det här ger lite mer struktur för min blogg här och det är alltid lättare då.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s